Friday, 19 April 2013

Saya tak patut menaruh harapan :'D


Awakkkkk , tiap-tiap malam saya teringat dekat awak . tiap-tiap malam sayaa akan tengok gambar awak . tiap-tiap malam saya akan baca text dari awak . awak nak tahu tak sebab apa ? sebab saya termatlah rindukan awak :') tapi awak tak pernah nampak kan betapa dalamnya perasaan saya dekat awak ? tapi tak paa , saya tak kisah , sebab saya dah biasa dengan keadaan macam niy . sya redha :') saya mengalah . saya tak kuat macam awak nak tahan rasa cemburu , sakit hati , or merah saya niy . saya bukan sesiapa pon kan untuk awak ? saya tahu , saya yg taruh harapan terlalu tinggi dekat awak , tapi awak ? tak pon kan ? jadi saya ingin mengundur diri sekarang , saya bersyukur saya dapat kawan dengan awak , dapat kenal dengan awak walaupun hanya sebentar . saya harap awak dapat jaga diri awak disamping orang yg awak sayang dan orang yang benar-benar sayangkan awak . saya cuma harap satu benda yang awak tak kan pernah lupa semua kenangan kita dulu . saya nak awak tahu yg saya tetapkan sayangkan awak , walaupun dengan siapa pon awak sekarang*menangis*

BARU ? APA YG BARU ?



Dan selamat malam bloggers . haa , kan ? lama blog niy ditinggalkan . serius lama gila . perlu ka bagi tahu semua niy ? *krik krik krik krik* sebenarnya nak cerita niy , cuba ushar blog niy dari atas sampai bawah . *scroll* haa ? lain gila kan ? itu laa topik kita hari niy . sebenarnya nanie  dah tukar semuanya . semua niy atas bantuan syafa , member baru dari gombek*gombak* . dia yg upgradekan blog dari buruk sampai laa cantik macam niy . cantik ka ? *krik krik krik krik*


Dah dah , cukup . meraban , merapu lebih dah niy . haa ? nanie kan stay asrama . acctually minguu niy tak boleh balik sebenarnya *baling kerusi* ok time niy semua marah gila sebab semua pakat nak balik . then , tiba-tiba cikgu bagitau dekat aspura yg boleh menjerit kata boleh balik . then , aspuri pulak menjerit macam org kena histeria *teruja k* member semua sporting gila . tak tau nak describe macam mana dah . cuma ada laa talam yg bermuka-muka tuu kan . just ignore them . dah laaa stop story about asrama .


Acctualy nanie rindu dekat member-member nanie yg lama . ainaa , raihana , ariena , yana , nina and ramai lagi . tapi nanie paling rindu dekat iman . kenal iman ? tak kenal sudah . dia kawan nanie ? kawan ? ohh , malas laa nak judge siapa dia dengan nanie . biar dia yg tentukan semua tuu . rindu nak message dengan dia , nak OTP dengan dia . dah laa malas nak cita . kerja nak nangis jaa . lepas tuu , rindu senior-senior yg rapat dengan nanie . urmmm *lap air mata . bajet poyo jee kan aku niy kan ? ahh lantak laa . asal ? nak gadoh ? ha ha ha , melawak jaa . 

Cukup laa tara tuu kot kan ? malas laa nak update blog niy ? kadang bosan , kadang menarik . tapi cuma nak bagitau sekolah baru nanie serius best . peraturan tak ketat cuma kadang-kadang pengawas over lebih *ok , melawak * dahh laa merapu pulak dah .nanie ada minat dekat mamat tu , hensem ? ofcourse laa hensem . dia main bola sepak . sorang lagi gagah ohhh , dia main rugby . haaa ? dah merapu pulak dah kan ? ok laaa . byebye . nnti nanie cuba update blog lain . kalau ada masa *senyum kenyit mata*